Parama dėkojame




Prie „Tėvų klasės“ jungiasi pirmieji dalyviai

Tik startavusi tarptautinio socialinio projekto „Nebūk naivus kelyje“ iniciatyva „Tėvų klasės“, kuria skatinama tėvelius prisijungti prie mokinių gerovės, jau sulaukė visuomenės dėmesio. Patys pirmieji prisijungė Mažeikių ir Šilutės autobusų parkai, kurie savo atstovus deleguos į šios iniciatyvos darbo grupes. Darbo grupėse bus sprendžiama mokinių neatsakingo keliavimo problema, bendradarbiaujant su mokiniais, mokyklų bendruomenėmis bei pačiais tėvais.

Prie šios iniciatyvos prisijungė ir pirmoji švietimo įstaiga, kurioje bus įkurtas pirmasis šios idėjos padalinys. Joniškio miestas tapo „Tėvų klasių“ ambasadoriais. Tikimasi, kad netrukus prie komandos prisijungs ir kiti Lietuvos savivaldybių švietimo skyriai, mokslo įstaigos, su mokiniais dirbančios asociacijos bei vidaus reikalų sistemos specialistai, kurie kartu su iniciatyvos dalyviais kurs planą, kaip užkirsti kelią didėjančiam dingstančių mokyklinio amžiaus vaikų skaičiui.


Svarbiausia tai, kad „Tėvų klasės“ sulaukė ir Premjero palaikymo. Šalies Ministras Pirmininkas prie šios iniciatyvos rekomendavo prisijungti ir kitas valdžios atstovybes, kad visi kartu bendromis pastangomis sukurtume geresnes sąlygas moksleiviams.

Tarptautinis socialinis projektas „Nebūk naivus kelyje“

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode