Parama dėkojame




Pristatoma nauja psichologinė linija

Nuo gegužės 1-osios projekte startuoja ​psichologinės pagalbos nukentėjusiems kelyje ir aukų artimiesiems organizavimas. Šioje programoje žmonės, vienaip arba kitaip nukentėję pasirinkus neatsakingą keliavimo būdą, sulauks tiek psichologinės, tiek dvasinės pagalbos, kuri dažną kartą yra aukoms labai svarbi. Psichologai savanoriai, prisidėsiantys prie šios pagalbos teikimo, budės ir viešai paskelbtu telefonu konsultuos bei suteiks informaciją apie galimos pagalbos gavimo formas projekte.

Projekto pirmininkas Mindaugas Jonušas tikina, seniai norėjęs šią programą sustyguoti, kad ji būtų veiksni: „Tai jautriausia mūsų iniciatyva, nes paliečia aukų arba jų artimųjų skausmą, todėl stengsimės kartu su komanda padaryti viską, kad prašantys pagalbos būtų išgirsti ir išklausyti“.

Ši pagalbos linija išsiskirs dar ir tuo, kad į nelaimę papuolę asmenys turės progą ne tik su psichologais, dvasininkais, bet ir su kitais nukentėjusiais asmenimis bendrauti. Tai dar vienas būdas bendromis pastangomis mažinti aukų skaičių Lietuvoje.

Tarptautinio socialinio projekto „Nebūk naivus kelyje“ psichologinės tarnybos, kuri teiks pagalbą aukoms, vienaip ar kitaip nukentėjusioms nuo neatsakingo keliavimo tel. 8 613 11344.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode