Parama dėkojame




Sprogimas

Klausiate? Atsako specialistas

Mažeikių gyventoja, užsukusi į „Būdo žemaičių“ redakciją, prašė pasidomėti, ar bus tvarkoma aplinka prie Sedos gatvėje esančio prekybos centro „Norfa“. Pasak moters, nėra šaligatvių nei takų, perėjęs Sedos gatvę, patenki į sniegą arba purvyną. Ne kitaip ir iš Pavenčių gatvės pusės. Gyventoją piktino toks aplaidus atsakingų asmenų požiūris dėl prekybos centro pridavimo nesutvarkius aplinkos.

 

Atsakyti paprašėme minėto prekybos centro atstovo spaudai Dariaus Ryliškio: „Mes padarėme, kas buvo numatyta pagal projektą savo žemės sklype. Ką nors keisti ne savo žemėje, negalim. Iniciatyvą turėtų rodyti Savivaldybė. Jei būtų projektas ir sąmata proto ribose, „Norfa“ galėtų prisidėti“.

Savivaldybės Vietinio ūkio skyriaus vedėjas mano kitaip: „Norfa“ turėtų būti pati suinteresuota, jei nori, kad žmonės pas juos eitų. „Eifelyje“ taip pat įsikūrusi „Norfa“, tačiau ten pasirūpino aplinka, nutiesė takus net nuo Daukšos gatvės, o čia kažkodėl darė kitaip. Mes tam nepritarėm, tačiau niekas su mumis nederino. Ir vis tik, kiek žinau, „Norfa“ ketina kažką daryti šiuo klausimu“.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode