Parama dėkojame




Sprogimas

„Saulės“ studija festivalyje pelnė aukštus apdovanojimus

Gegužės 16 dieną Klaipėdos Žvejų kultūros centre vyko X-asis Žemaitijos regiono jaunųjų šokėjų festivalis-konkursas, kuriame dalyvavo ir Mažeikių moksleivių namų šokių studijos „Saulė“ (vadovė Ramutė Plonienė, koncertmeisterė Janina Kalendrienė) 4 šokėjų grupės.

 

 Pasak vadovės, šis konkursas ypatingas tuo, kad jame vertinami šokėjai ne vietomis, bet padėkos raštu, kuris atitinka 3 vietą, garbės raštu – 2-oji vieta ir nominacija – 1-oji vieta. Konkurse šokėjai buvo suskirstyti  į kategorijas. „Saulės“ studija dalyvavo šokių kolektyvų ir šokių grupės kategorijoje, kuriose pelnė aukštus apdovanojimus. Kolektyvų grupės kategorijoje mažiesiems šokėjams  atiteko garbės raštas už grakštų ir artistišką šokio atlikimą, vyresniems šokėjams nominacija – geriausia šokio choreografija.

„Grupės šokių kategorijoje pelnėme padėkos raštą už gražų šokį, šypsenas ir geras emocijas, ir garbės raštą už grakštų ir artistišką šokio atlikimą, – pasiekimais džiaugėsi R. Plonienė.

Be mažeikiškių šokėjų konkurse dalyvavo šokėjai iš Šilutės, Gargždų, Kretingos, Raseinių, Skuodo, Klaipėdos. Pasirodymus vertino Klaipėdos universiteto sportinių šokių studijų programos vadovas, ilgalaikis Klaipėdos universiteto sportinių šokių kolektyvo „Žuvėdra“ vadovas  profesorius Romualdas Idzelevičius, pantonimos teatro „A“ įkūrėjas, režisierius, mimas, aktorius, judesio pedagogas Aleksas Mažonas.

Ernesta JANKAUSKAITĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode