Reklama 2

Vegan paella su moliūgais ir perlinėm kruopom

Šiltas, maistingas, gardus patiekalas.

Reikės:

1 stiklinės perlinių kruopų,

1/4 vidutinio moliūgo,

5-6 skiltelių saulėje džiovintų pomidorų,

5-6 v.š aliejaus,

1 a.š kario,

0,5 a.š kajeno,

0,5-1 a.š druskos,

2-3 šakelės petražolių.

Ruošimas:

Kruopas mirkyti šaltame vandenyje 3-4val. Dar geriau per naktį.

Tokiu būdu, trumpiau reikia virti ir bus maistinė vertė aukštesnė.

Beriame kruopas ir kitus ingredientus į verdantį vandenį. Išskyrus petražoles.

Verdame max. 5-10min. Paliekame brinkti 20 min. Brinkimui turi būti dar per porą pirštų laisvo vandens. Jei trūksta, pilkite papildomai.

Patiekiant barstome kapotomis petražolėmis.

Itin gardu valgyti  su raugintais kopūstais ir burokėliais.

Komentuoti

Apsaugos kodas
Atnaujinti

Powered by BaltiCode