Parama dėkojame




Sprogimas

P. Sorrentino seriale „Naujasis popiežius“ vaidins ir J. Law, ir J. Malkovichius

Habemus papam. Turime naują popiežių. Tai Johnas Malkovichius.

Iš tikrųjų tik turėsime 2020 m. pradžioje ir tik devynių serijų Paolo Sorrentino seriale „Naujasis popiežius“.

Tai antrasis žymaus italų režisieriaus serialas apie šiuolaikinę popiežystę. Pirmąjį – „Jaunasis popiežius“ – televizija „Sky“ rodė 2016 m., jį buvo galima pamatyti ir HBO bei LRT eteryje. Pagrindinį vaidmenį atliko Jude'as Law, suvaidinęs popiežiumi Pijumi XIII tapusį jauniausią vyrą ir pirmąjį amerikietį Lenny Belardo. Paskutinėje serialo „Jaunasis popiežius“ serijoje šis personažas sukniubo iš skausmo po pirmojo viešo pamokslo Šv. Morkaus bazilikoje, Venecijoje. 

Serialo komanda Venecijos filmų festivalyje. Trečias iš kairės – Jude'as Law, toliau – Paolo Sorrentino, Johnas Malkovichius. Imdb nuotrauka

Kitąmet pasirodysiančiame seriale „Naujasis popiežius“ aktorių J. Law dar išvysime, tačiau jis bus komoje, o naujai išrinktą popiežių vaidins J. Malkovichius. Jo personažas kardinolas Johnas Brannox pasirinks Jono Pauliaus III vardą.

„Visas pasaulis turi žinoti, kas yra popiežius. Tai ne tuštybė, o būtinybė“, – nuskamba naujojo pontifiko žodžiai serialo anonse.

Vatikanas sunerimęs dėl ekscentriško Jono Pauliaus III elgesio, jis pavadinamas kaprizingu. 

Intriga tokia – kas nutiks, kai Pijus XIII atsibus iš komos? Kuris iš dviejų popiežių valdys?

Serialo „Naujasis popiežius“ filmavimas prasidėjo praėjusių metų lapkritį Romoje, vėliau buvo filmuojama Didžiojoje Britanijoje, Venecijoje.

Tiksli pirmosios serijos pasirodymo data dar nežinoma. 

Kadras iš serialo „Naujasis popiežius“.

Parengta pagal užsienio spaudą

Bernardinai.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode