Parama dėkojame




Sprogimas

Liko kelios dienos teikti paraiškas ir siūlyti kandidatus

Iki vasario 1 d. dar galima siūlyti pretendentus 2020 metų Krašto kultūros ir Rašytojos Marijos Pečkauskaitės-Šatrijos Raganos premijoms gauti. Paraiškas teikti gali rajono kūrybinės sąjungos, kultūros ir švietimo įstaigos, visuomeninės organizacijos ir asociacijos, bendruomenės.

Mažeikių krašto kultūros premija skiriama kultūros ir meno kūrėjams už aukščiausius laimėjimus respublikiniuose ar tarptautiniuose konkursuose, novatorišką kultūrinę idėją ir jos įgyvendinimą Mažeikių krašte, ilgametę aktyvią ir reikšmingą kultūrinę veiklą, etnokultūros puoselėjimą, kultūrinį šviečiamąjį darbą. Premijos dydis – 1 500 Eur, ji mokama iš savivaldybės biudžeto asignavimų. Premija skiriama tik vieną kartą.

Rašytojos Marijos Pečkauskaitės-Šatrijos Raganos premija skiriama už rašytojos atminimo puoselėjimą, rašytojos pradėtos labdaringos, altruistinės veiklos tęsimą, literatūrinius pasiekimus. Premijos dydis – 1 000 Eur, ji mokama iš savivaldybės biudžeto asignavimų. Premija skiriama tik vieną kartą.

Rekomendacijos raštu priimamos Mažeikių rajono savivaldybės administracijoje: Laisvės g. 8, Mažeikiai (viename langelyje).

Už kokius nuopelnus skiriamos šios dvi premijos, kaip pateikti paraiškas? Daugiau informacijos ČIA  

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode