Parama dėkojame




Sprogimas

Mažeikiuose atidarytas „Pigu.lt“ mobilius punktas

Siekdama užtikrinti saugų, patogų ir nemokamą internetu užsakytų prekių atsiėmimą platesniam klientų ratui, e. prekybos bendrovė „Pigu“ pristato mobilius prekių atsiėmimo punktus. Nuo pirmadienio jie pradėjo veikti Alytuje, Marijampolėje ir Mažeikiuose.

„Mūsų tikslas – užtikrinti, kad prekės kuo greičiau ir saugiau pasiektų kiekvieną mūsų klientą. Šie miestai pasirinkti neatsitiktinai. Juose dar neturėjome savo parduotuvių ir užsakymų atsiėmimo vietų, tad klientams tekdavo rinktis kurjerių paslaugas ar terminalus. Džiaugiuosi, kad pavyko greitai sureaguoti į pasikeitusią situaciją – naują paslaugą paleidžiame nuo idėjos iki jos įgyvendinimo nepraėjus nei dviem savaitėms“, – sako Dainius Liulys, „Pigu.lt“ generalinis direktorius.

Mobilūs užsakymų atsiėmimo punktai nuo pirmadienio veikia visų trijų miestų didžiųjų maisto prekybos centrų automobilių stovėjimo aikštelėse. Prekės vežamos tiesiai iš „Pigu.lt“ sandėlio Vilniuje. Atiduodant prekes bus laikomasi saugumo rekomendacijų – klientus aptarnaus darbuotojas su visomis apsaugos priemonėmis: kombinezonu, pirštinėmis ir kauke. Siekiant kuo labiau išvengti socialinio kontakto, bus sudaryta galimybė patogiai privažiuoti su savo transporto priemone ir paprašyti prekę įdėti tiesiai į bagažinę.

Mobilieji užsakymų atsiėmimo punktai veikia prie prekybos centrų „Iki“: Alytuje – Naujoji g. 2C, Marijampolėje – Jaunimo g. 2 ir Mažeikiuose – Ventos g. 10B. Klientai bus aptarnaujami darbo dienomis nuo 12 iki 16 valandos. Internetu ar mobiliojoje programėlėje užsisakius prekes, esančias „Pigu.lt“ sandėlyje, dalį užsakymų bus galima atsiimti jau kitą darbo dieną.

„Pigu.lt“ skaičiuoja, kad nuo karantino pradžios užsakymų skaičius išaugo apie 60 procentų. Dėl padidėjusių srautų ir taikomų papildomų saugumo priemonių, bendrovė priėmė kelias dešimtis naujų darbuotojų, šeši iš jų aptarnaus mobiliuosius užsakymų atsiėmimo punktus.

„Užsakymų kiekiai sparčiai auga. Natūralu, kad prekių pristatymu užsiimančių partnerių darbo apimtys taip pat. Jei iki šiol kas mėnesį vidutiniškai keli tūkstančiai prekių iškeliaudavo į Alytų, Marijampolę ar Mažeikius, dabar kiekiai didesni. Tad mobiliaisiais punktais užtikrinsime nenutrūkstamą ir greitą tiekimą klientams, esame pasiruošę ir dar didesniems užsakymų kiekiams“, – sako D. Liulys.

Reaguodama į ekstremalią situaciją, „Pigu.lt“ komanda jau iki šiol ėmėsi priemonių, užtikrinančių tiek darbuotojų, tiek klientų saugumą. Tarp jų – grynųjų pinigų atsisakymas, nemokamas užsakymų nuo 20 eurų pristatymas į terminalus. „Pigu.lt“ parduotuvės transformuotos į užsakymų atsiėmimo punktus, tuo metu sandėlyje darbas organizuojamas trimis tarpusavyje kontakto neturinčiomis pamainomis.

Raimonda STRAZDAUSKAITĖ

„Pigu.lt“ komunikacijos vadovė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode