Sprogimas

Priimami prašymai dėl būsto ir gyvenamosios aplinkos pritaikymo šeimoms ir techninės pagalbos priemonių įsigijimo

Priimami prašymai dėl būsto ir gyvenamosios aplinkos pritaikymo šeimoms, auginančioms vaikus su sunkia negalia, ir techninės pagalbos priemonių įsigijimo  

       Mažeikių rajone gyvenančios šeimos, auginančios vaikus su sunkia negalia, dėl būsto pritaikymo ir techninių pagalbos priemonių įsigijimo iki šių metų balandžio 15 d. (imtinai) gali pateikti prašymus Mažeikių rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriui el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..">Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

       Prašymai priimami remiantis Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministro 2019 m. birželio 27 d. įsakymu Nr. A1-365, patvirtintu Šeimų, auginančių vaikus su sunkia negalia, socialinio saugumo stiprinimo pritaikant būstą ir gyvenamąją aplinką tvarkos aprašu. Šiuo aprašu numatoma pritaikyti būstą vaikui, kuriam teisės aktų nustatyta tvarka nustatytas sunkus neįgalumo lygis.

       Prioritetas teikiamas vaikams su sunkia negalia, kuriems nustatytas specialusis nuolatinės slaugos poreikis. Vaikui, turinčiam sensorinės sistemos sutrikimų, gali būti perkamos techninės pagalbos priemonės (pasunkintos antklodės, liemenės, batutai, sūpynės, hamakai, kamuoliai ir pan.). Dėl šių techninės pagalbos priemonių turi būti pateikta gydytojo 027/a formos pažyma.

    Informacija teikiama telefonu 8 640 71 175.

Socialinės paramos skyrius

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode