Parama dėkojame




Sprogimas

Patvirtintas 2020 m. Mažeikių rajono savivaldybės biudžetas

Vasario 28 d., penktadienį, Mažeikių rajono savivaldybės taryba balsų dauguma patvirtino šių metų savivaldybės biudžetą. Politikai pastebėjo, kad jis kaip nė vienais ankstesniais metais pristatytas aiškiai ir išsamiai, detaliai išnagrinėtas visuose tarybos komitetuose.

Biudžetą sudaro 64,7 mln. Eur pajamų (t. y. apie 2,5 mln. Eur daugiau nei praėjusiais metais) ir 65,4 mln. Eur asignavimų išlaidoms ir turtui įsigyti. Asignavimai už pajamas didesni 716,4 tūkst. Eur, nes šiai sumai finansavimas numatytas iš praėjusiais metais paimtos paskolos lėšų.

Biudžeto lėšos skiriamos 9 Savivaldybės programoms – Investicijų, Kaimo teritorijų vystymo ir žemės ūkio plėtros, Ugdymo kokybės ir mokymosi aplinkos užtikrinimo, Kultūros veiklos ir sporto plėtros, Savivaldybės veiklos valdymo, Socialinės paramos įgyvendinimo, Infrastruktūros objektų plėtros, priežiūros ir modernizavimo, Aplinkos apsaugos ir sveikatos, Turto valdymo – įgyvendinti.

Daugiausia – beveik pusė biudžeto – išleidžiama švietimui. Nemažai lėšų tenka socialinės paramos įgyvendinimui, investicijoms, infrastruktūros gerinimui.

MS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode