Sprogimas

Būk atsakingas – pasirūpink atliekomis tinkamai!

Spalio 13 d., antradienį, Mažeikių rajono savivaldybėje organizuojama gaminių atliekų surinkimo akcija, kurios metu iš gyventojų, įmonių, įstaigų ir organizacijų nemokamai bus surenkamos: 

  • Elektros ir elektroninės įrangos atliekos (išskyrus šaldytuvus ir šaldiklius);
  • Nešiojamųjų baterijų ir akumuliatorių atliekos;
  • Vidaus degimo variklių tepalo, kuro ir oro filtrų atliekos.

Sumokant atliekų turėtojui bus surenkamos: 

  • Automobilių hidraulinių (tepalinių) amortizatorių atliekos (yra išimčių);
  • Automobilinių ir pramoninių akumuliatorių atliekos;
  • Eksploatuoti netinkamos transporto priemonės.

Taip pat gaminių atliekų surinkimo akcijos metu iš transporto priemonių techninę priežiūrą ir remontą vykdančių asmenų palankiomis sąlygomis (sumokant atliekų tvarkytojui) bus galima priduoti alyvų atliekas. 

        Jeigu Jūsų įmonė, įstaiga ar organizacija bei Jūsų įmonės, įstaigos ar organizacijos darbuotojai arba gyventojai turi aukščiau išvardintų atliekų, prašome iki 2020 m. spalio 8 d. registruotis e. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba telefonu 8 5 206 09 01.  

        Norintys priduoti savo nebenaudojamą automobilį arba pateikti informaciją apie kiemuose be priežiūros paliktus nebenaudojamus automobilius ar nelegalius transporto priemonių ardytojus turėtų rašyti e-paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba skambinti telefonu 8 600 90 030.

 Daugiau informacijos apie atliekų tvarkymą, atliekų rūšiavimą, atliekų surinkimo vietas, netinkamo atliekų tvarkymo žalą aplinkai bei žmonių sveikatai – www.gia.ltwww.eei.lt.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode