Sprogimas

Ieško būdų Pramonės gatvės eismo sąlygų pagerinimui

Savivaldybės meras Vidmantas Macevičius, vicemerė Lina Rimkienė ir Vietinio ūkio skyriaus vedėjo pavaduotojas Kęstutis Šimkūnas susitikime su vietos verslininku tarėsi, kaip pagerinti transporto eismo sąlygas Pramonės g., Mažeikiuose. Ieškota galimybių verslo įmonės transportui pasiekti jos komercines patalpas, esančias toje gatvėje. Taip pat kalbėta ir apie gyventojams kilusius sunkumus įvažiuoti į savo namų valdą.

Šią savaitę surinkus informaciją apie dabartinę situaciją, kitą savaitę bus sprendžiama, kaip pagelbėti Pramonės g. gyventojams ir toje gatvėje patalpas turintiems verslininkams.

AB „Lietuvos geležinkeliai“ vykdo geležinkelio ruožo Mažeikiai–Rengė atstatymą. Beveik pusė transporto priemonėmis važinėjančių žmonių natūraliai suformuoto žvyrkelio teritorijos pagal geležinkelį priklauso bendrovei, kuri, užtikrindama eismo saugumą, įrengė atitvarą, apsaugantį gyventojus ir važiuojančiuosius nuo geležinkelio. Taip pat bus pastatytas įleidžiamasis šviesoforas. Dėl šių darbų žvyrkelis vietomis susiaurėjo, todėl daliai gyventojų kilo sunkumų privažiuoti prie savo namų, gatve negali pravažiuoti verslo įmonės, turinčios komercines patalpas šioje gatvėje, transporto priemonės.

Savivaldybės informacija ir nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode