Parama dėkojame




Sprogimas

Menų studijos susitikimas

                     

Gruodžio 18-ąją Mažeikių viešojoje bibliotekoje vyko menų studijos „Erdvė“ narių kalėdinis susitikimas „Literatų svetainė“, skirtas Mažeikių rajono jaunimo (15–29 m.) prozos rašinių konkurso „Atostogauk“ dalyviams, jų mokytojams ir draugams, taip pat „Erdvės“ esamiems ir būsimiems nariams, ir visiems norintiems. Rašinių konkursas tęsėsi nuo š. m. rugsėjo 7 d. iki spalio 14 d.

     Renginio metu buvo apdovanoti trijų prizinių vietų laimėtojai bei ketvirtosios vietos laimėtoja, kuriai skirtas skaitytojų simpatijų prizas. Atminimo dovanėles taip pat gavo ir kiti konkurso dalyviai bei jų lietuvių kalbos mokytojos.

Susitikimą pradėjo dainų autorė ir atlikėja Vilhelmina Imbrienė, pasveikinusi visus artėjančių Kalėdų proga ir padainavusi lyrišką dainą. Skambėjo ir daugiau dainų. Pasirodė duetai: Vida Kareva ir Filomena Kesminienė, V. Kareva ir Vladas Daukantas, o Dominykas Mazaliauskas iš Ventos nustebino originalumu: skambindamas labai panašiu į mažytę gitarą instrumentu, padainavo dvi dainas. Taip pat savo kūrybą skaitė Martina Ruginytė, Gitana Jazdauskienė bei kiti „Erdvės“ nariai.

     Taip pat buvo galima pasigrožėti studijos narių rankdarbių paroda.

Valerija KVEDARAITĖ

Autorės nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode