Parama dėkojame




Sprogimas

Ar tik teigiamomis pasekmėmis džiaugiasi bankrutavę fiziniai asmenys?

Kai susiduriama su itin sunkia finansine našta, kuri, laikui bėgant tampa nebepakeliama, o šeimos nariai ar draugai taip pat negali ištiesti pagalbos rankos, kone geriausia išeitimi tampa fizinių asmenų bankrotas. Tai byla, kurią iškėlus bei sėkmingai įgyvendinus, yra atkuriamas asmens mokumas, pateisinami kreditorių lūkesčiai, taip pat – nurašomos skolos. Tačiau nereikia pamiršti ir to, kad nemažą dalį žmonių, dar tik planuojančių pasinaudoti šia galimybe, domina ir kita medalio pusė: ar tik teigiamomis pasekmėmis džiaugiasi bankrutavę fiziniai asmenys?

Kad netrūksta teigiamų pasekmių, paskelbus fizinio asmens bankrotą, tuo abejoti tikrai neverta – ne tik atkuriamas mokumas, pateisinimai kreditorių lūkesčiai, nurašomos skolos, bet ir praėjus tam tikram laiko tarpui, asmuo ir vėl gali drąsiai siekti net pačių ambicingiausių planų įgyvendinimo, pavyzdžiui, kurti verslą, prašyti paskolos, kurti darbo vietas ar itin stambius bei brangius pirkinius įsigyti lizingu. Tačiau, atsakant į klausimą, ar tai yra viskas, ko gali tikėtis fizinio asmens bankrotą paskelbęs žmogus, būtina pakalbėti ir apie kitą medalio pusę. Tam tikrą laiko tarpą galima tikėtis ir tam tikrų apribojimų ir tai iš tiesų gali būti vertinama kaip neigiama pasekmė.

Taigi, belieka tik pridurti, kad bus geriausia, jei dar prieš imdamiesi realių veiksmų, vedančių link fizinio asmens bankroto paskelbimo, kreipsitės į profesionalus, kurie jus nuodugniai supažindins su visomis teigiamomis bei neigiamomis šio proceso pasekmėmis. Na, o, jei nežinote, kur kreiptis, kad būtų suteikti profesionalūs patarimai, turėtumėte skaityti čia.

Apibendrinant galima tik daryti išvadą, kad teigiamų pasekmių yra tikrai kur kas daugiau nei neigiamų.

20-190

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode