Parama dėkojame




Sprogimas

Kvietimas dalyvauti Kultūros edukacijos savaitėje

2017 metų balandžio 10-14 dienomis Lietuvoje jau ketvirtą kartą vyks kultūros edukacijos savaitė „Menų dūzgės“, skirta skatinti mokyklų ir kultūros organizacijų bendradarbiavimą. Šios savaitės metu mokytojams sudaromos galimybės sistemingai susipažinti su kultūros įstaigų edukaciniais projektais ir veiklomis. Įgyvendinant kultūros edukacijos savaitę bendradarbiauja Ugdymo plėtotės centras, Kultūros ir Švietimo ir mokslo ministerijos.

Kviečiame vėl aktyviai įsijungti į šį kultūrinės edukacijos sąjūdį ir 2017 m. sausio 31 d. 11:30 val. kviečiame kultūros organizacijų, norinčių dalyvauti „Menų dūzgių 2017“ savaitėje, atstovus (ar edukatorius) dalyvauti įvadiniame susitikime, kurio metu pristatysime „Menų dūzgių“ koncepciją, organizavimo ypatumus ir gerąją patirtį (programa pridedama). Susitikimas vyks Ugdymo plėtotės centro (M. Katkaus g. 44, Vilnius) aktų salėje (201-202 auditorija). Susitikimas nemokamas, dalyviams galės būti įteiktos dalyvavimą patvirtinančios pažymos. Prašome užpildyti registracijos formą (pridedama) ir iki sausio 30 dienos atsiųsti el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..">Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Ugdymo plėtotės centras taip pat organizuoja kvalifikacijos tobulinimo seminarus pagal akredituotą kvalifikacijos tobulinimo programą „Menų dūzgės“: mokinių mokymosi edukacinėse aplinkose galimybės“, kuriuose gali dalyvauti ir kultūros įstaigų edukatoriai (I-oji sesija balandžio 6 d., II-oji – gegužės 10 d.). Daugiau informacijos apie šią programą gali suteikti Žydrė Jautakytė el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., ją taip pat informaciją  galima rasti interneto svetainėje https://duomenys.ugdome.lt/renginys/?4552.

Kultūros ministerijos informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode