Sprogimas

Pradedamas įgyvendinti bendras Latvijos–Lietuvos projektas

Salduje (Latvija) vyko pirmasis projekto „Civilinio saugumo pajėgumų stiprinimas Saldus ir Mažeikių rajonų savivaldybėse“ partnerių – Saldus rajono savivaldybės, Saldus technikumo ir Mažeikių rajono savivaldybės administracijos – susitikimas.

Jo metu pristatytas projektas, aptartas įgyvendinimo procesas, kalbėta apie bendradarbiavimą. Pasirašius partnerių bendradarbiavimo sutartį, toliau vyks projekto įgyvendinimo parengiamieji darbai.

Saldus rajono savivaldybės atstovai ir Mažeikių rajono savivaldybės administracijos direktorė Laima Nagienė supažindino susitikimo dalyvius su rajonais, juose vykdomais projektais.

Saldus technikumo atstovai pristatė savo mokymo įstaigą, pakvietė ją apžiūrėti. Parodė moksleivių gyvenamąsias patalpas, būsimųjų ugniagesių mokymo bazę.

Pagal šį projektą abiejuose rajonuose bus įrengiami vandens rezervuarai ir gaisrinių mašinų privažiavimai prie vandens telkinių seniūnijose, įsigyjama reikalinga technika, vyks prevencinis darbas su mokiniais ir savivaldybių darbuotojais, praktiniai mokymai.

Projekto įgyvendinimo pabaiga – kitų metų gruodžio 31 d.

Savivaldybės informacija ir nuotrauka

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode