Sprogimas

Pasitraukė iš politikos

Nuo šiandien, vasario 3 d., Mažeikių rajono savivaldybės tarybos narys Darius Ereminas atsisatydino iš tarybos nario pareigų, o sausio 31-ąją – nutraukė narystę partijoje TS-LKD.

 

Budas.lt paprašytas paaiškinti tokio sprendimo motyvus, doc. med. drD. Ereminas, dirbantis Mažeikių ligoninės Psichiatrijos skyriaus vedėju, atsakė, jog kaip gydytojas jaučiasi labiau reikalingesnis nei kaip politikas. Pasak mediko, išėjus iš politikos, bus galima daugiau laiko skirti medicinai ir pomėgiams. Paklaustas, ar narystės partijoje sustabdymui neturi įtakos skyriaus pirmininko, kaip mano kai kurie internautai, kandidatūra, D. Ereminas tokius gandus paneigė.

Pakalbinta TS –LKD Mažeikių skyriaus pirmininkė, vicemerė Lina Rimkienė apgailestavo dėl D. Ereminos išėjimo iš partijos ir politikos: „Partijai nuostolis didelis, todėl, kad jis – mokslų daktaras, geras savo srities specialistas – savo sumanymais ir idėjomis dar galėjo daug prisidėti prie Mažeikių gerbūvio kūrimo“.

D. Ereminas, pasak L. Rimkienės, partijos nariu buvo apie 16 metų: „2016 m. kandidatavo į Seimą Akmenės – Mažeikių apygardoje ir liko ketvirtas“.

Mažeikių rajono savivaldybės taryboje D. Ereminą pagal sąrašą turėtų pakeisti Rolandas Volkovas, tačiau šis, pasak partijos skyriaus vadovės, renkasi ir toliau vadovauti mokyklai (Sodų pagrindinės mokyklos direktorius). Sekanti rinkiminiame TS- LKD sąraše – praeitoje kadencijoje buvusi tarybos narė Genoveita Gricienė. Jai, pasak L. Rimkinės, leista pagalvoti iki sekančio tarybos posėdžio: „Jei G. Gricienė atsisakys, eilėje – Gvidas Rozga. Su juo dar nekalbėta“.

Birutė ŠNEIDERAITIENĖ

Autorės nuotraukos

Nuotraukose:

D. Ereminas – paskutiniame tarybos posėdyje.

L. Rimkienė: „„Partijai nuostolis didelis, todėl, kad jis – mokslų daktaras, geras savo srities specialistas – savo sumanymais ir idėjomis dar galėjo daug prisidėti prie Mažeikių gerbūvio kūrimo“.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode