Sprogimas

Policija dar šiandien patikrins prekybos centrus

Įvertinus susidariusią situaciją, policijos generalinis komisaras Renatas Požėla teritorinių policijos įstaigų vadovams pavedė dar šiandien atlikti kontrolinius prekybos centrų patikrinimus, fiksuoti pažeidimus ir spręsti klausimą dėl atsakomybės taikymo prekybos centrų administracijos darbuotojams. 

„Akivaizdžiai matome, kad kai kurie prekybos centrai nesugeba užtikrinti karantino reikalavimų laikymosi, nuolat gauname tai patvirtinančios informacijos iš gyventojų. Todėl šalies policijos pareigūnai dar šiandien apsilankys savo teritorijose esančiuose prekybos centruose ir fiksuos, kaip laikomasi numatytų reikalavimų. Negalime nereaguoti matydami automobilių spūstis prekybos centrų aikštelėse ir žmonių srautus parduotuvėse, netinkamai dėvinčius apsaugos priemones“, – sako generalinis komisaras Renatas Požėla.     

Policija dar kartą kreipiasi į žmones, ragindama susilaikyti nuo nereikalingo apsilankymo prekybos centruose, o prekybos centrų administracijų prašo užtikrinti karantino reikalavimų laikymąsi.

Administracinių nusižengimų kodekse prekybos centro administracijai už karantino taisyklių nesilaikymą numatyta bauda siekia nuo 1500 iki 6000 EUR.

Policijos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos informacija

VRM nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode