Parama dėkojame




Kaip įtariama, neblaivus darbe buvęs Santaros klinikų chirurgas atleistas iš pareigų

 Kaip įtariama, neblaivus darbe buvęs Santaros klinikų filialo Vaikų ligoninės chirurgas echoskopuotojas Andrius Čekuolis atleistas iš pareigų jo paties prašymu.

Kaip BNS informavo Santaros klinikų filialo atstovai, antradienio naktį kilus įtarimų dėl chirurgo blaivumo, jis buvo nušalintas nuo darbo bei nuvežtas į Vilniaus priklausomybės ligų centrą kraujo tyrimui atlikti, atsakymas kol kas negautas.

„Vaikų ligoninės, Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų filialo administracija netoleruoja darbuotojų darbo drausmės pažeidimų, tačiau nori patikinti, kad pacientai šioje situacijoje nenukentėjo. Vakar po nušalinimo nuo darbo, prieš vykstant į Vilniaus priklausomybės ligų centrą, gydytojas nusprendė parašyti pareiškimą dėl atleidimo iš užimamų pareigų ir nuo šiandien, t.y. nuo rugsėjo 20 d. Vaikų ligoninėje nebedirba“, - BNS persiųstame atsakyme nurodė Vaikų ligoninės atstovė ryšiams su visuomene Jolanta Normantienė.

Kaip skelbia naujienų portalai, svirduliuojantį chirurgą pastebėjo vaikų ligoninėje antradienį apsilankiusi dirigento Gintaro Rinkevičiaus žmona aktorė Donata Rinkevičienė, ji pasidalino vaizdo įrašu socialiniame tinkle „Facebook“.

Autorius: Ignas Jačauskas

Vilnius, rugsėjo 20 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode