Parama dėkojame




Padėk išpildyti popiežiaus svajonę – tapk vienu iš milijono jaunų žmonių, siekiančių pakeisti pasaulį!

 Popiežius Pranciškus turi svajonę – suburti milijoną jaunų žmonių, kurie taptų Bažnyčios socialinio mokymo ambasadoriais ir norėtų pasaulį padaryti geresne vieta gyventi.

 

 

Popiežius Pranciškus svajoja suburti vieną milijoną jaunų žmonių, kurie, vadovaudamiesi Socialiniu Bažnyčios mokymu, keistų pasaulį.

„Vienas milijonas jaunų krikščionių tikrai gali pakeisti pasaulį. Prisijunk dabar ir būk „DoCat“ judėjimo dalimi. Parsisiųsk „DoCat“ programėlę ir padėk popiežiui išpildyti jo svajonę“, – rašoma oficialiame programėlės puslapyje.

Ši programėlė, sukurta specialiai jaunimui, remiasi Bažnyčios socialiniu mokymu, kuris, anot jos kūrėjų, gali padėti daugybei žmonių.

Popiežius kviečia žengti tris žingsnius:

1. Keistis: skaityti „DoCat“ knygą, kuri kalba apie Bažnyčios socialinį mokymą, ir sprendžiant testą tikrinti savo žinias, kol pavyks surinkti visus ženkliukus.

2. Keisti aplinką: naudojantis žiniomis, gautomis iš „DoCat“ programėlės, stengtis pakeisti artimiausią aplinką, daryti gerus darbus ir dalintis „DoCat“ idėja socialiniuose tinkluose, taip tampant socialinės doktrinos ambasadoriais.

3. Keisti pasaulį: naudotis programėle ir stengtis padaryti šį pasaulį geresne vieta.

Programėlę iki rugpjūčio 15 dienos galima parsisiųsti nemokamai trimis kalbomis: anglų, vokiečių ir lenkų.

„DoCat“ atsako į klausimą „Ką turėtume daryti?“

„Ši programėlė – tarsi vadovas, kuris, vadovaujantis Evangelija, piremiausia padeda keistis mums patiems, vėliau – keisti artimiausią aplinką ir, galiausiai, visą pasaulį. Evangelijos galia mes tikrai galime pakeisti pasaulį“, – sako popiežius Pranciškus knygos pratarmėje.

„Kviesdamas jus visus gilintis į Bažnyčios socialinį mokymą, aš svajoju ne apie grupeles, susėdusias po medžiais ir diskutuojančias apie tai. Tai irgi gerai! Diskutuokite! Tačiau mano svajonė didesnė: norėčiau, kad milijonas ar – dar geriau – visa jaunoji karta, vaikščiodama ir kalbėdama apie tai, būtų gyvas Socialinio Bažnyčios mokymo įrodymas“, – dalijasi popiežius.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode