Parama dėkojame




Pagerbė geriausius rajono sportininkus

      Gruodžio 15-osios vakare apdovanoti geriausi rajono sportininkai, garsinantys Mažeikių vardą ne tik šalyje, bet ir Europoje bei visame pasaulyje: po 10 geriausių sportininkų jaunimo bei suaugusiųjų grupėse ir 12 perspektyviausių sportininkų bei jų treneriai.

Įteikė apdovanojimus

        Savivaldybės meras Antanas Tenys, sveikindamas sportininkus ir jų trenerius, linkėjo toliau siekti savo tikslų bei didelių sportinių pasiekimų ateinančiais 2017 m. ir įteikė premijas perspektyviausiems rajono sportininkams.

      Mero pavaduotoja, Sporto tarybos pirmininkė Sigutė Bernotienė papasakojo apie tai, kaip sportininkai patenka į geriausiųjų sportininkų dešimtukus bei apdovanojo geriausius sportininkus suaugusiųjų grupėje.

      Geriausiems sportininkams jaunimo grupėje atminimo dovanas įteikė bei sveikinimo žodį tarė mero patarėjas Vygandas Povilas Ostrauskis.

      Šiemet šventėje pagerbti ne tik sportininkai, bet ir jų treneriai, padėję jiems aukštų rezultatų. Juos sveikino ir dovanas įteikė administracijos direktoriaus pavaduotojas Saulius Šiurys.

Asociacijos padėkos

      Lietuvos sporto meistrų bendruomenės vardu Lietuvos sporto meistrų asociacijos „Penki žiedai“ prezidentas Saulius Galadauskas atsiuntė padėkas, kuriomis dėkojo už prasmingą darbą, entuziazmą ir geranoriškumą skatinant sporto meistrų judėjimą bei dalinantis sporto džiaugsmu su kitais, sporto klubo „Mažeikių švyturys“ treneriui Benjaminui Miliui bei tame pačiame klube sportuojančiam Antanui Abručiui.

Kūrė šventinę nuotaiką

      Renginyje visus linksmino ir gerą nuotaiką dovanojo Mažeikių rajono meno kolektyvai. Šoko Mažeikių Pavasario pagrindinės mokyklos šokių kolektyvai „Miražas“ bei „Žemės vaikai“(vad. Tatjana Pašakinskienė), Viekšnių Vinco Deniušio meno mokyklos breiko grupė „Šokantis drakonas“ (vad. Donatas Vaičiurgis), dainas dovanojo Vytauto Klovos muzikos mokyklos auklėtinė Rugilė Lieliungaitė, Merkelio Račkausko gimnazijos gimnazistai.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode