Parama dėkojame




Uteniškiai aukojo stokojantiems

Gruodžio 17 d. uteniškiai prisijungė prie labdaringos akcijos „Maltiečių sriuba“. Maltos ordino pagalbos tarnyba – viena didžiausių Lietuvos socialinės pagalbos organizacijų, vienijanti daugiau kaip 1 000 savanorių ir veikianti 30 miestų. Visų Lietuvos maltiečių tikslas padėti skurstantiems, vargstantiems, ligoniams, neįgaliesiems, atkreipti visuomenės dėmesį į pagalbos jiems reikalingumą.

Utenos Kristaus Žengimo į dangų bažnyčios kunigas Kęstutis Palepšis palaimino susirinkusius labdaringos akcijos organizatorius ir pakvietė artėjančių švenčių proga prisiminti tuos, kam ypač sunku. Visus dalyvius pasveikino ir už širdies taurumą padėkojo Utenos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Zita Ringelevičienė ir LR Seimo narys Edmundas Pupinis. Prie labdaringos veiklos prisidėjo ir Utenos krepšinio komandos „Juventus“ treneris Antanas Sireika ir komanda. Sportininkai tapo labdaringo renginio ambasadoriais, aukojo patys ir apdovanojo aukojančius uteniškius bilietais į krepšinio varžybas.

Utenoje vykusios akcijos „Maltiečių sriuba 2016“ organizatorė Diana Tumėnienė pasidžiaugė, kad mieste išdalinta 110 litrų sriubos ir surinkta 599,03 EUR. Lėšas organizatoriai ketina panaudoti programos „Maistas ant ratų“ įgyvendinimui ir vienišų senelių išvykoms į gamtą organizuoti. Utenos maltiečių grupė už visapusišką pagalbą dėkoja Plk. Prano Saladžiaus šaulių 9-ąjai rinktinei ir vadei Astai Tidikienei, kavinėms: „Abuva“, „Žarija“, „Kaukė“, KASP Vyčio apygardos 5-osios rinktinės Utenos kuopai, Utenos kredito unijai, Romo Rukšėno individualiai įmonei „Vienas colis“, MB „Skonių fontanas“, UAB „Colorita“, kepyklai „Gardėsis“, Utenos radijui, laikraščiams „Utenos diena“, „Utenos apskrities žinios“, portalui udiena.lt bei renginio vedėjui Karoliui Ugintui.

Daugiau informacijos apie maltiečius rasite http://maltieciai.lt/maltieciu-sriuba-2016/

Violeta Develienė, Utenos rajono savivaldybės administracijos Viešųjų ryšių sk. vyr. specialistė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode