Parama dėkojame




Šokėjai E. Sodeika ir I. Žukauskaitė Latvijoje laimėjo aukso medalius

Savaitgalį Latvijos sostinėje Rygoje vyko pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybos, kuriose Lietuvos šokėjai laimėjo tris poras medalių.

Suaugusiųjų standartinių šokių grupėje Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas“) laimėjo aukso, o Tomas Fainšilas ir Violetta Posmetnaya (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) bronzos medalius.

Antrą vietą šioje grupėje užėmė Madis Abelis ir Aleksandra Galkina iš Estijos. Varžybose dalyvavo 61 pora.

Senjorų I standartinių šokių grupėje Tomas Rimkus ir Nerija Surblytė – Rimkienė (Kauno „Kaspinas“) tapo nugalėtojais, o Nerijus Stukas ir Laura Montvilaitė (Kauno „Kaspinas“) užėmė penktą vietą.

Sidabro medalius laimėjo latviai Gatis Simsons ir Julija Simsone, o trečią vietą užėmė Uldis Thomas Shimens ir Una Klapkalne, taip pat iš Latvijos. Grupėje varžėsi 18 porų.

Jaunimo standartinių šokių grupėje Karolis Michalas Tomeckis ir Domilė Šemeškevičiūtė (Kauno „Sūkurys“) užėmė penktą vietą.

Geriausiai šioje grupėje pasirodė rusai Maksimas Pugačevas ir Kira Oksas, antrą vietą užėmė Olegas Čženas ir Alina Ageeva, taip pat iš Rusijos, o bronzos medalius laimėjo Latvijos atstovai Ricards Steinfelds ir Atilė Žukaitė. Grupėje varžėsi 59 poros.

Lietuvos sportinių šokių federacijos informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode