Parama dėkojame




Rasta narkotinių medžiagų

 

Vasario 15 d., apie 11.43 val., Mažeikiuose, Pavenčių–Sedos gatvių sankryžoje, sustabdytas automobilis „Opel Omega“, kurį vairavo 22-ejų m. vaikinas. Tikrinant automobilį, salone rasti du folijos paketai su galimai augalinės kilmės narkotine medžiaga.

Tą pačią dieną, apie 17.30 val., Mažeikiuose, Žemaitijos g., prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje, jaunuolis, gimęs 2000 m., spyrė piliečiui, gimusiam 1996 m., į veidą. Įtariamasis sulaikytas ir nuvežtas į Telšių apskrities policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariatą. Atliekant dalinę apžiūrą, piniginėje rastos dvi tabletės, galimai narkotinės medžiagos. Tai pirmieji tyrimai šiais metais, susiję su neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis. Praėjusiais metais tokių tyrimų atlikta 22.

Buvo neblaivūs

Vasario 17 d., apie 19.38 val., Mažeikiuose, Ventos–Gamyklos gatvių sankryžoje, neblaivus 30 metų vyras, kuriam nustatytas 1,79 promilės girtumas, vairuodamas automobilį „Audi 80“, jo nesuvaldė ir atsitrenkė į apšvietimo stulpą. Eismo įvykio metu susižalojo vairuotojas, tačiau medikų pagalbos jis atsisakė.

Vasario 20 d., apie 11.05 val., Mažeikių r., Tirkšlių sen., Daubarių k., 36-erių metų vyras, būdamas neblaivus, jam nustatytas 2,09 promilės girtumas, vairavo automobilį „BMW X5“.

Ligoninėje mirė suimtasis

Vasario 14 d. 13.25 val. Mažeikių ligoninės Operacinės-reanimacijos skyriuje mirė suimtasis, gimęs 1968 m. Jis į ligoninę iš Telšių apskr. VPK Mažeikių r. PK areštinės buvo pristatytas vasario 12 d. dėl epilepsijos priepuolių.

Sumušta motina ir sūnus

Tą pačią dieną, apie 18.30 val., Mažeikių r., Palūšės k., namuose, neblaivus vyras, kuriam nustatytas 2,76 promilės girtumas, įspyrė 61-erių metų mamai į galvą. Moteris taip pat buvo neblaivi, jai nustatytas 1,59 promilės girtumas. Mažeikių ligoninėje nukentėjusiajai nustatyta galvos žaizda, ji išleista gydytis namuose. Įtariamasis sulaikytas.

Vasario 17 d., apie 22.00 val., Mažeikiuose, Sedos g., kilus žodiniam konfliktui, 52-ejų metų tėvas sumušė savo 23-ejų metų sūnų: įspyrė į pilvą bei trenkė į įvairias kūno vietas. Įtariamasis sulaikytas.

Pasikėsinta į automobilius

Vasario 17 d., apie 11.30 val., Mažeikiuose, Ventos g., automobilių stovėjimo aikštelėje, iš atrakinto automobilio „VW Golf“ pavogtas muzikos grotuvas bei automobilio dokumentai. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Tą pačią dieną, apie 16.00 val., Mažeikiuose, Skuodo g., iš kiemo dingo automobilis „Honda Civic“, kurio vertė 500 eurų.

Pagal PK informaciją parengė Vaida GALDIKĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode