Parama dėkojame




Sprogimas

Pokyčiai

 

Išgyvename ypatingą laikotarpį: ką tik praėjo šv. Kalėdos, po poros dienų su nostalgija stebėsime, kaip kartu su spalvotais ugnies pliūpsniais danguje išnyksta dar vieni metai. Pasitikdami Naujuosius nedrąsiai svarstysime, ko nespėjome ar nesugebėjome įgyvendinti, ką norėtume nedelsiant nugramzdinti užmarštin, o ką nešiotis širdyje. Daug dalykų svarstysime, daugybės atsakymų ieškosime, nors vėliau – kaip visuomet – vėl skanausime gyvenimą. Saldų, kartoką arba net nuodingą, bet skanausime...

Laimingų Naujųjų! Kartu su jubiliejiniu ir paskutiniu šiemet leidiniu siųsdami tokį palinkėjimą į kiekvienus namus, jaučiame troškimą reikšti Jums dėkingumą. Už tai, kad esate, ir už tai, kad esate ištikimi. Už tai, kad esate supratingi, ir už tai, kad sugebate tikėti gėriu net tada, kai užvaldo noras sekti paskui minią. Laikraštį kuriame ne mes, o Jūs. Skaitydami, domėdamiesi, ieškodami, rašydami, kritikuodami ir nepagailėdami pagiriamojo žodžio. Norisi tikėti, jog toks bendradarbiavimas, įkvepiantis kūrybingumui, tęsis bei plėtosis ir kitąmet. Nors kitąmet mūsų laikraštis šiek tiek keičia „veidą“. Būsim visiškai nepriklausomi nuo civilinės valdžios – nusprendėme neremti Mažeikių rajono savivaldybės ir už simbolinį atlygį netalpinti daugumai skaitytojų neįdomios ir neaktualios informacijos. Dirbsime Jums. Bandysime atsižvelgti į kai kuriuos Jūsų išsakytus pageidavimus bei nuomones. Žinoma, dėl jų įvairovės visų poreikių patenkinti negalėsime, atsiprašome, tačiau į daugumos Jūsų – kad būtų leidžiami priedai TV ir „Sveika šeima“, kad kuo mažiau būtų publikuojama politikų veidų ir kita – tikrai atsižvelgsime. Gal ir keistokai kam atrodys, tačiau buvo ir ne vienas skaitytojų, kurie prašė leisti leidinį rečiau, o mums, prieš pradedant prenumeratos akciją tai nusprendus, sulaukta ne vieno pritarimo. Taigi, kitais metais susitiksime penktadieniais, tačiau būsime įdomesni, kokybiškesni turiniu ir gausesni informacijos. Belieka atsiprašyti tų, kurių informacija apie pokyčius nepasiekė.

O kas turi galimybę naudotis šiuolaikinėmis technologijomis – Jums atviras ir informatyvus mūsų administruojamas šalies naujienų portalas www.budas.lt bei socialinio tinklalapio facebook paskyra Budas.lt/„Būdas žemaičių“, kuriose operatyviai talpinama informacija, nuotraukos ir kartais netgi vaizdo medžiaga apie įvykius ir renginius ne tik Mažeikių rajone. Lankytojų ir sekėjų gausa patvirtina Jūsų poreikį. Ačiū Jums už tai.

O kol kas, skaičiuodami paskutines 2017-ųjų dienas, nepabijokime apkabinti šalia esantįjį ir pasidalinti nuoširdumu. Nepabijokime ir šilto žvilgsnio, gero žodžio, švelnaus prisilietimo. Nepabijokime ir atsiprašyti. Tokio gesto pasekmę pajusime patys.

Laimingų, ištvermingų, paprastų, bet ne prastų 2018-ųjų!

Pagarbiai, Birutė ŠNEIDERAITIENĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode