Sprogimas

Miesto piknike – pliūpsnis teigiamų emocijų

Paskutiniosios vasaros dienos pavakarę Senamiesčio parke vyko „Mažeikių miesto piknikas 2019“, subūręs moksleivius, jaunas šeimas su vaikais ir senjorus. Netrūko visiems įvairiausių veiklų ir pramogų. Jaunimas turėjo išskirtinę galimybę tiesiogiai pabendrauti su Mažeikių rajono savivaldybės meru Vidmantu Macevičiumi pokalbyje tema „Vienas jaunimas keičia prezidentus, kitas – kalinius. Tai ar tikrai mes keičiam pasaulį?“ Stadiono centre pastatytoje palapinėje dėmesio sulaukė ir diskusija su Mažeikių Ganijos gimnazijos dorinio ugdymo (tikybos) mokytoju Arūnu Raudoniumi tema „Telefonas – savidestrukcija ar saviugda?“

Tai buvo puiki proga pabendrauti vieniems su kitais, išsamiau susipažinti su Mažeikių rajone veikiančiomis jaunimo organizacijomis, būreliais ir kitomis popamokinėmis veiklomis. Net 28 organizacijų atstovai prisistatė – parodė tai, ką sugeba.

Renginio pabaigoje susirinkusiuosius linksmino festivalio „Granatos live“ dalyvė grupė „Šuo Leila“.

Mažeikių miesto piknikas tampa tradiciniu. Trečius metus vykstantį renginį organizuoja Mažeikių rajono savivaldybės jaunimo reikalų taryba kartu su asociacija „Apskirtas stalas“ ir jaunimo klubu „YATTA“.

Savivaldybės informacija ir nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode