Sprogimas

Negyvą kūdikį paliko miške

 

Gegužės 31 d., 16.30 val., gautas vyro pranešimas, kad iš namų Mažeikiuose, Valstiečių g., besilaukianti sugyventinė, gimusi 1993 m., išėjo į parduotuvę ir negrįžta. Birželio 1 d., 1.47 val., gautas pakartotinis pranešimas, kad moteris sugrįžo į namus be akivaizdžių nėštumo požymių (buvo 8 mėn. nėščia). Ji paaiškino, kad prieš dvi dienas namuose pagimdė negyvą kūdikį, kurio kūną, įdėjusi į kuprinę, išnešė į mišką ir ten paliko. Kuprinę su naujagimio lavonu pareigūnai rado miške. Įtariamoji sulaikyta, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Atsidūrė ligoninėje

Birželio 1 d., 15.16 val., Mažeikių r., kelio Mažeikiai–Laižuva 11-ajame kilometre, vyras, gimęs 1962 m., vairuodamas automobilį „Renault Megane Scenic“, išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešinga kryptimi atvažiuojančiu automobiliu „Mitsubishi Carisma“, kurį vairavo vyras, gimęs 1998 m. Kartu važiavo keleivis, gimęs 2006 m. Apgadinti abu automobiliai, visi trys eismo įvykio dalyviai išvežti į ligoninę, dėl patirtų sužalojimų jie gydomi stacionariai.

Patyrė smurtą

Birželio 2 d., 4.44 val., Mažeikiuose, Žemaitijos g., viešoje vietoje, akivaizdžiai neblaivus (girtumą nusistatyti atsisakė) vyras, gimęs 1988 m., pastūmė moterį, gimusią 1993 m., kuri pargriuvo. Įtariamasis sulaikytas.

Pavogė medų

Laikotarpiu nuo gegužės 25 d., apie 13.00 val., iki birželio 5 d., apie 13.00 val., Mažeikių r., Reivyčių sen., apvogti vyrui, gimusiam 1986 m., priklausantys bičių aviliai, t. y. pavogti koriai ir medus. Iš viso padaryta 1362 eurų turtinė žala.

Parengta pagal Telšių AVPK informaciją

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode