Parama dėkojame




Sprogimas

Kalėdinė mugė Mažeikiuose

Gruodžio 14–15 dienomis Mažeikiuose, Naftininkų g. 11, Šv. Pranciškaus Asyžiečio aikštėje, kviečiame visus į kalėdinę mugę! Miesto eglutę apsups originaliausi meistrai iš visos Lietuvos ir kaimyninių šalių. Nelauk paskutinės minutės ir pasirūpink išskirtinėmis dovanomis artimiesiems, kalėdiniais suvenyrais ir gardumynais vaišių stalui! 

Talentingieji tautodailininkai bei amatininkai pristatys Jums gintaro, odos, lino, vilnos bei kitos tekstilės gaminių kolekcijas, čia rasite tiek aksesuarų, tiek šiltų bei dailių drabužių, galanterijos gaminių, puikiai tinkančių šventiniam laikotarpiui. Namų dekoracijomis bei dovanomis artimiesiems padės pasirūpinti kūrėjai, siūlantys keramikos, natūralių akmenų ir medienos gaminius, o mažuosius galėsite nudžiuginti įvairiausiais žaislais, jaukiais drabužėliais bei aksesuarais.

Nenumaldomai artėjančių švenčių gardumynų stalu taip pat pasirūpinsite – tradiciniai kulinarinio paveldo mėsos gaminiai, brandinti sūriai, kepiniai, kermošiaus saldainiai ir kiti produktai vilios ne vieną.

Gruodžio 14 d. (penktadienį) – nuo 10 iki 18 val.

Gruodžio 15 d. (šeštadienį) – nuo 9 iki 16 val.


Iki susitikimo Mažeikiuose!

18-517

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode