Parama dėkojame




Sprogimas

Susitikime su maltiečiais – problemos ir jų sprendimai

Spalio 14 d., trečiadienį, Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) ir Savivaldybės administracijos vadovai lankėsi Viekšnių maltiečių vaikų dienos centre (toliau – centras). Jis ir keletas įstaigų bei organizacijų įsikūrę viename pastate, kurį Savivaldybė neseniai perėmė iš Turto banko. Pastato eksploatacija ir jo patalpų panaudojimas, komunalinių mokesčių skaičiavimas ir mokėjimas, patalpų nuoma – klausimai, kuriais kalbėta.

Savivaldybės meras Vidmantas Macevičius, mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė, Savivaldybės administracijos direktorius Saulius Šiurys, Savivaldybės administracijos Turto valdymo ir priežiūros skyriaus vedėja Rima Podelienė, Socialinės paramos skyriaus vedėja Jolanta Kekytė susitiko su Maltos ordino Pagalbos tarnybos programų vaikams ir jaunimui koordinatoriumi Gražvydu Pavalkiu, centre dirbančiomis pedagogėmis Violeta Gurskiene ir Emilija Plastinina, Viekšnių kun. Jono Ilskio ateitininkų kuopos vadovu Pauliumi Auryla ir Viekšnių seniūnu Kornėlijumi Kryžiumi.

Maltiečiai ir ateitininkų vadovas įvardijo vieną iš problemų – pastato šildymą granuliniu katilu. Savivaldybės administracija kreipsis į „Mažeikių šilumos tinklus“ dėl pastato prijungimo prie miesto centralizuotos šildymo sistemos, kad šilumos vartotojai už šilumą mokėtų proporcingai pagal turimą plotą.

Taip pat aptartos galimybės už elektrą ir vandenį kiekvienai įstaigai ar organizacijai mokėti atskirai pagal suvartojimą.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode