Parama dėkojame




Sprogimas

Aptarti bendruomenei svarbūs klausimai

Kapėnų bendruomenės iniciatyva trečiadienį, spalio 13 d., Kapėnų bibliotekoje buvo kalbamasi su Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) ir Savivaldybės administracijos vadovais kapėniškiams aktualiu klausimu – kokios galimybės įsigyti patalpas bendruomenės reikmėms. 

Į susitikimą su bendruomenės atstovais atvyko Savivaldybės meras Vidmantas Macevičius, Savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė, Savivaldybės administracijos direktorius Saulius Šiurys, Savivaldybės administracijos Turto valdymo ir priežiūros skyriaus vedėja Rima Podelienė. 

Susitikime bendruomenės pirmininkė išsakė savo lūkesčius dėl naujų patalpų bendruomenės veiklai. Savivaldybės vadovai negailėjo aktyviems kapėniškiams įvairių patarimų. Susitarta šio klausimo „nepamesti“, nenuleisti rankų, ieškoti  būdų bei galimybių išpildyti šios bendruomenės lūkesčius. Taip pat sutarta dar susitikti ir kalbėtis šiuo klausimu. 

Kapėnų bendruomenė yra aktyvi – gyvuoja jau 14 metų, jos veikloje dalyvauja 94 gyventojai. Bendruomenė organizuoja įvairius renginius, patys savo jėgomis  įsirengė vaikų  žaidimų aikštelę.  

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode