Parama dėkojame




Sprogimas

Viekšniuose likviduotas nelegalus šunų veislynas

Savivaldybėje gavus signalą apie Viekšniuose galimai veikiantį nelegalų šunų veislyną, nedelsiant sureaguota į pranešimą, sukviestos už gyvūnų priežiūrą atsakingos organizacijos ir specialistai.

Į Viekšnius nuvyko Savivaldybės mero pavaduotoja Lina Rimkienė, kurios viena iš kuruojamų sričių – viešoji tvarka, Viekšnių seniūnas Kornėlijus Kryžius, Savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus specialistai, Mažeikių gyvūnų globos draugijos ir Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Telšių departamento Mažeikių skyriaus atstovai ir visuomenininkė influencerė Edita Ram.

Vaizdas sukrėtė – rasta apie 30 neprižiūrėtų didesnių ir mažesnių šunų, daugelis ligotų, žaizdotų. Jų gyvenimo sąlygos baisios.

Priimtas skubus sprendimas paimti iš nelegalaus veislyno visus šunis. Dalį gyvūnų priglaus Mažeikių gyvūnų globos draugija, dalis bus išvežta į Telšius.

Šuniukams reikalingi namai ir nauji šeimininkai. Prašoma atsiliepti geros valios žmonių, galinčių gyvūnams suteikti bent laikiną globą.

Norite padėti nuskriaustiems gyvūnams? Kreipkitės į Mažeikių gyvūnų globos draugiją (Vytauto g. 10, Mažeikiai), rašykite Edita Ram arba skambinkite vicemerei Linai Rimkienei tel. 8 682 43 301.

Mazeikiai.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode