Sprogimas

Pikeliuose vyko šachmatų ir šaškių varžybos

 Jadvyga Gedutienė

Rugpjūčio 22 d. į Pikeliuose vykusias šachmatų ir šaškių varžybas, organizuotas vietinės bendruomenės, atvyko ne tik Pikelių gyventojai, bet ir mėgėjai iš Mažeikių rajono.

Varžybų pradžią, paaiškindamas bei primindamas taisykles, paskelbė Mažeikių šachmatų klubo „Matas“ vadovas Gintaras Paulauskas. Pikelių bendruomenės patalpose pirmiausia prie stalų susėdo šachmatininkai. Paskui savo pajėgumus bei išmintį parodė šaškių dalyviai.

Nors dalyvavo ir vyresnio amžiaus šachmatininkų, bet pastebima, kad jų vis labiau mažėja. Varžybose dalyvavo nemažas skaičius augančios pamainos – ir tai džiugina.

Varžybų metu sirgaliams nuobodžiauti neleido Mažeikių Trečiojo amžiaus universiteto atstovai, kurie pravedė įvairius žaidimus – smiginį, petankę ir kt.

Pasibaigus varžyboms, medalius ir prizus atsiėmė nemažas būrys geriausiai pasirodžiusių įvairaus amžiaus šachmatininkų ir šaškių dalyvių. Atkreiptas dėmesys ir į jauniausią dalyvį Matą, kuris neliko be apdovanojimo.

Pikelių bendruomenės pirmininko pavaduotojas Marius Pleinys dėkojo G. Paulauskui už įdėtą indėlį pravedant varžybas, už bendradarbiavimą su bendruomene ir šachmatų populiarinimą rajone.

Autorės nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode