Sprogimas

Sedos kultūros centro direktorius G. Griškėnas: „Norint dirbti, darbo visada galima rasti“.

Birutė Šneideraitienė

Kaip ir visų Lietuvos kultūros įstaigų, taip ir Mažeikių rajono, planus drastiškai pakoregavo pasaulinė pandemija. Apie tai – Mažeikių rajono Sedos kultūros centro direktorius Gintautas Griškėnas.

Dirbo nuotoliniu būdu

Pasak direktoriaus, dvi savaites kultūros ir meno darbuotojai dirbo nuotoliniu būdu – rašė programas, projektus, dirbo su kolektyvo nariais, susirašinėjo su kolegomis, kūrė įvairius scenarijus, projekcijas, ruošė skelbimų maketus, tvarkė metraščius, reklamą, atributiką, tvarkė dokumentaciją. Kiti darbuotojai tvarkė teritorijas, ruošė kurą šildymui, darė patalpų einamuosius remontus.

Po atostogų – nauji darbai

G. Griškėno teigimu, darbuotojai poilsiauja, yra kasmetinėse atostogose, tačiau po jų nusimato daug darbų: „ Reikės įgyvendinti projektus, festivalius, šventes, kiek leis laikas ir atkeltus renginius, tuo pačiu skirti daugiau jėgų ateičiai. Ateičiai nusimato einamieji salės, pirties einamieji remontai, bendravimai ir mokymas instrumentų, dainininkų, teatralų kūrinių partijų, šokių judesių su kolektyvų ir būrelių nariais, bendravimas su rėmėjais, vyks kūrybiniai procesai ateičiai. Problemų neturime, darbuotojai yra kūrybingi ir prisitaiko prie naujų iššūkių ir darbo sąlygų. susidūrę su šia situacija, norim pateisinti atlyginimus, pataupyti. Norint dirbti, darbo visada galima rasti“.

Sedos kultūros centras Velykų proga internetinėje erdvėje skelbė konkursą „Velykų emocija“.

Budas.lt ir Mazeikiai.lt nuotraukos

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode