Sprogimas

Mažeikių rajone registruoti trys COVID-19 atvejai

Visi mėginiai paimti mobiliame punkte Telšiuose ––vienas kovo 25 d. Apie tyrimų rezultatus pranešta vakar (kovo 27 d.). Iš Mažeikių į Šiaulius vakar „greitosios“ išvežtas asmuo gydomas. Nacionalinis visuomenės sveikatos centras aiškinasi, su kuo žmogus bendravo, kur keliavo, kaip galėjo užsikrėsti – atliekamas epidemiologinis tyrimas.

Vėliau paaiškėjo ir dar du atvejai.

Šeštadienio 10 val. Duomenimis per visą karantino laikotarpį „greitoji pagalba“ iš Mažeikių išvežė 23 asmenis. Pradėjus veikti Telšių mobiliajam patikros punktui jo darbo valandomis 8.00–20.00 val. asmenys tyrimams nukreipiami į šį punktą. „Greitoji“ žmones į Šiaulius veža tik punkto ne darbo laiku.

Per keturias punkto veiklos dienas iš viso paimti 164 mėginiai iš visos apskrities – Telšių, Mažeikių, Plungės bei Rietavo – gyventojų. Patikslintais duomenimis: kovo 24 d. – 19, kovo 25 d. – 49, kovo 26 d. – 34, kovo 27 d. –Tyrimų rezultatai tiesiogiai pranešami Nacionaliniam visuomenės sveikatos centrui, tyrimus pateikusiems asmenims ir jų šeimos gydytojams.

Detali informacija pagal atskiras savivaldybes viešai skelbti neteikiama.

Saviizoliacijai Savivaldybė yra apgyvendinusi 100 rajono gyventojų, grįžusių iš užsienio.

Vakar Savivaldybė organizavo 9 rajono gyventojų, tądien grįžusių iš užsienio, parvežimą į saviizoliacijos vietas rajone.

MS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode