Parama dėkojame




Pavasario pagrindinė mokykla šventė 30-ąjį gimtadienį

Lapkričio 29 d., penktadienį, Mažeikių Pavasario pagrindinė mokykla iškilmingai paminėjo 30-mečio jubiliejų.

Šventinė nuotaika buvo juntama vos įžengus pro mokyklos duris. Pasipuošę mokiniai pasitiko dovanomis nešinus svečius, buvę mokiniai ieškojo savęs didžiuliame nuotraukų „albume“, aidėjo linksmi pokalbiai.

Susirinkusiuosius sveikino visus šiuos 30 metų mokyklai vadovaujantis direktorius Stanislovas Jakučinskas. Jis dėkojo už darbą pedagogams ir darbuotojams, džiaugėsi ugdytinių pasiekimais ir priminė svarbiausius mokyklos istorijos faktus.

Mokyklos bendruomenę pasveikinti atvyko Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) mero pavaduotojos Sigutė Bernotienė ir Lina Rimkienė, Savivaldybės administracijos direktorė Laima Nagienė. S. Bernotienė prisiminimais dalijosi ir kaip buvusi šios mokyklos pedagogė. 

Darbuotojams įteikti Savivaldybės mero ir Savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo padėkos raštai. Direktoriui už ilgametį, nuoširdų, kūrybingą vadybinį darbą įteiktas Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministro padėkos raštas.

Šią popietę netrūko nei gražių ir originalių sveikinimų, nei muzikinių pasirodymų. Visus sveikino garbūs svečiai, draugai, partneriai, buvę mokiniai, mokytojai, ugdytinių tėveliai. Koncertą dovanojo mokyklos mokiniai.

Ryšių su visuomene skyrius

19-127

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode