Sprogimas

Paminėjo bendruomenės veiklos 15-ąją sukaktį

 

                     Kovo 15 d. Viekšnių bendruomenė, susirinkusi Mažeikių politechnikos mokyklos Viekšnių skyriaus salėje, aptarė per metus nuveiktus darbus, prisiminė bendruomenės įkūrimo ištakas. Sulaukta daug sveikinimų ir linkėjimų gyvuoti dar ilgai. Koncertavo atlikėjas Marius Petrauskas.

Dėkojo aktyviausiems

                     

     Bendruomenės pirmininkė Genovaitė Čiužienė, pradėdama kalbėti apie nuveiktus darbus, pirmiausia dėkojo tarybos nariams, seniūnaičiams ir kitiems bendruomenės nariams bei jų šeimos nariams už bendradarbiavimą ir pagalbą organizuojant veiklą, įvairius renginius.

     Pasak pirmininkės, bendruomenei sunku rasti nišą, nes Viekšniuose yra visko, kas rūpinasi vienokia ar kitokia veikla, tačiau norint visada atsiras ką veikti: teikiami projektai, rengiamos šventės, organizuojamos talkos. Šiemet taip pat gautas finansavimas projektui, kuris bus įgyvendinamas per Jonines.

Prisiminė ištakas

                     

Pirmasis bendruomenės pirmininkas, Viekšnių gimnazijos direktorius Rimantas Gricius prisiminė, jog bendruomenę nutarta įkurti kaip trečiąjį visuomenės narį šalia verslo ir valdžios, kad būtų išlaikyta pusiausvyra. Pasak jo, įkūrus bendruomenę būta ir džiaugsmingų dalykų, ir karštų diskusijų, ir nusivylimų, sulaukta net grasinimų. Prisiminimais taip pat dalijosi buvusipirmininko pavaduotoja gydytoja Aušrelė Jadvyga Gurauskaitė

Sveikino svečiai

                     

Bendruomenę sveikino ir ilgai gyvuoti bei aktyviai dirbti linkėjo Seimo narys Valius Ąžuolas, buvę kandidatai į Mažeikių rajono savivaldybės mero postą Lina Rimkienė ir Vidmantas Macevičius bei Viekšnių seniūnijos seniūnas Kornėlijus Kryžius. Nuotaikingą gimtadienio dainą dovanojo Mažeikių kultūros centro kolektyvas.

GajutėABELKIENĖ

Autorės nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode