Parama dėkojame




Sprogimas

Užgavėnių šventė bibliotekoje

 

Linksma, nuotaikinga, įvairiaspalvė ir margaspalvė Užgavėnių šventė vyko Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos kiemelyje.

Vidurdienį šventę su trenksmu pradėjo Mažeikių kultūros centro persirengėliai: uniformuotas „pareigūnas“ smagiai grojo akordeonu, o kaukėtas storulis nepailsdamas vieną po kito kvietė visus į ratelį. Prie Kultūros centro darbuotojų pasirodymo prisijungė ir renginio organizatoriai – bibliotekos persirengėliai: efektinga šviesiaplaukė, žavi „čigonė“, kuri vis siūlė išbursianti laimingą gyvenimą, „daktarų“ komanda bei kiti personažai.

Bibliotekos kiemelyje ne tik skambėjo muzika, stebino persirengėlių išmonė, bet ir gardžiai kvepėjo čia pat kepamais blynais bei kakava. Tuo pasirūpino bibliotekininkės. Blynų buvo kelių rūšių: ir širdelės formos, ir papuoštų tortams skirtais papuošimais bei visokių kitokių.

Visus nustebino nežinia, iš kur atsiradęs netikėtas ir nekviestas, bet labai draugiškai nusiteikęs Užgavėnių svečias... šuo, kuris mielai vaišinosi tai vieno, tai kito šventės dalyvio siūlomais blynais.

Valerija KVEDARAITĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode