Parama dėkojame




Sprogimas

Pensijų gavėjai nepatenkinti nauja tvarka

Birutė ŠNEIDERAITIENĖ

Redakcija gavo keletą nusiskundimų iš Mažeikių Laisvės g. bei Šerkšnėnų gyvenvietės senjorų dėl neatneštų pensijų.

Nuo sausio, pensijas perėmus nešioti kitoms bendrovėms, pasak jų gavėjų, pasidarė betvarkė. „Esame įkalinti namuose jau savaitę ir neaišku, kada tai baigsis. Negana, kad trūksta pinigų pragyvenimui, nes gaudavome 11 d., bet negalime išeiti net pas gydytoją“, – savo nepasitenkinimą telefonu užvakar išsakė mažeikiškė. Pasak jos, turėtų nurodyti dieną, o dabar visą intervalą, nuo 11 iki 26, kai pristatomos išmokos, sėdėti namuose nenori ir negali.

„Kai nešiodavo paštas, jokių nesusipratimų nebuvo, jei nukrypdavo nuo grafiko, tai tik dieną, o ne dvi savaites“, – sakė senjorė, pridurdama, kad ji gal ir galėtų prasivesti į banką, tačiau turi neįgalų vyrą, kuris iki banko nenueis.

Kiek anksčiau „Sodros“ Komunikacijos skyriaus vedėjas Saulius Jarmalis buvo informavęs redakciją dėl pokyčių: „ Jeigu senjorams ar jų artimiesiems kiltų abejonių dėl pensiją pristatančio asmens ar norėtų daugiau apie tai sužinoti ir įsitikinti, kad pas atėjo tos įmonės darbuotojas, kuris turėjo ateiti, galite paskambinti „Sodrai“ telefonu 8 5 250 0883 ar 1883 arba susisiekti su pensijas pristatančia bendrove „Godlija“ telefonu 8 614 90149. Redakcijai šiuo telefonu susisiekti vakar nepavyko. Bandėme susissiekti su Valstybinio socialinio draudimo fondo specialistais, tačiau jų žadėto atsakymo iki vakar pietų taip pat nesulaukėme.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode