Parama dėkojame




Sprogimas

Šimtas šviečiančių moliūgų

   Spalio 26-ąją Sedos miestelio A. Baranausko aikštėje 18 val. prasidėjo graži akcija „100 šviečiančių moliūgų.“ Visi buvo kviečiami prisijungti ir atsinešti po išskaptuotą moliūgą.

Sunkiausia užduotis

Pamažu temo. Įvairaus dydžio ir pačiais įmantriausiais raštais išpjaustyti ir išraižyti moliūgai papuošė visą A. Baranausko aikštę: jų buvo išdėliota prie kiekvieno medžio, o tie, kurie nedidukai, pakabinti ant medžių šakų, dar kiti įdomiai sukomponuoti. Aikštės viduryje ant pakylos puikuojasi moliūgas su užrašu „Seda 2018“. Moliūgus suskaičiavus paaiškėjo, kad Sedos parke šviesą skleidžia lygiai 100 jų.

 Ypatinga moliūgų sriuba

Akcijos vedėjas Gediminas Jokubauskas kvietė ateiti ir kitą dieną pasižiūrėti moliūgų „skulptūrų“ ir dar pažįstamus ar draugus kartu pasiimti. Šios akcijos proga Sedos seniūnijos darbuotojos išvirė moliūgų sriubos, kuria buvo vaišinami visi, dalyvaujantieji renginyje. „Čia tiek daug visko pridėta, visokių prieskonių. O gal dar ir varlių kojelių yra, kad moliūgienė tokia skani,“ – nesiliovė pokštavęs renginio vedėjas.

Pasak G. Jokubausko, sediškių susidomėjimas šia akcija buvo didelis, todėl Sedos kultūros centras ir kitais metais planuoja surengti tokią akciją, tik galbūt dar įdomesnę.

Valerija KVEDARAITĖ

Nuotrauka Gintauto Griškėno

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode