Parama dėkojame




Sprogimas

Kovingai, galingai, vieningai

 

Rugsėjo 21 d. Mažeikių centriniame stadione vyko 2018 m. Lietuvos moterų futbolo asociacijos Pirmosios lygos pirmenybės. Susitiko Mažeikių „Triumfas“ ir Klaipėdos FM „Atlantas“. Mažeikiškės nugalėjo svečius rezultatu 7:1.

Užtikrinta pergalė, pasiekta savo žiūrovų akivaizdoje, paskutinėse šio sezono namų rungtynėse. Aikštės pranašumo likusiuose Lietuvos moterų futbolo Pirmosios lygos etapuose „Triumfo“ futbolininkės jau nebeturės.

Nuo dvikovos pradžios iki finalinio švilpuko visos žaidimo gijos priklausė komandai šeimininkei. Žaidimo metu mūsų gretose rezultatyvumu išsiskyrė snaiperė Rimantė – hetriku, dubliu pasižymėjo viena iš lyderių Onodora, atakų organizatorės – komandos kapitonė Karolina ir Monika – po kartą.

Sezono eigoje nukraujavusi, traumų išretinta mūsų kariauna: Karolina, Rimantė, Viktorija, Monika, Onodora, Aistė, Eva, Gabrielė, Andžela, Austėja, Oresta, Santa, sutelkusi visas turimas pajėgas, kovėsi už save, už drauges, už komandą, už savo miestą, už savo sirgalius. Ačiū mergaitėms, ačiū mūsų sirgaliams...

Kovingai, galingai, vieningai... Žengiame į ketvirtfinalį.

Ramūnas DAUBARIS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode