Parama dėkojame




Šerkšnėnuose – dviguba šventė

 

Ernesta ŠNEIDERAITYTĖ

Praėjusį šeštadienį Šerkšnėnuose rengta tradicinė kaimo šventė „Vasaros spalvų paletė“. Šiemet Šerkšnėnams ši šventė buvo ypatinga – švęstas 460-asis kaimo gimtadienis.

Apdovanoti

Kaip įprasta visose miestelių ir kaimų šventėse, apdovanojami puošniausių, gražiausių sodybų savininkai. Šiemet už gražiausias sodybas padėkos raštus gavo Aldona Kaminskienė ir Algimantas Andriejauskas, Ieva Čaplinskienė, Nijolė ir Vidmantas Liegaudai, Eugenija ir Tomas Ulskiai, Jolanta ir Vaidas Jonaičiai, Vida Budreckienė, Severa ir Algimantas Ungeičiai, Rūta Macijauskienė, Salomėja Nostienė, Elytė ir Robertas Stancevičiai, Virginija ir Antanas Lileikiai, Rima ir Remigijus Stancevičiai, Vilija ir Kazys Kesminai, Birutė ir Vytautas Šakiai, Vida ir Antanas Norvaišai, Jolanta ir Alvydas Strigūnai, Nijolė ir Vytautas Gabaliai.

Jubiliejiniai šventės medaliai įteikti sporto rungčių nugalėtojams ir prizininkams.

Koncertas

Linksmąją dalį pradėjo Žemalės kultūros namų liaudiškos muzikos kapela „Šerkšnė“, ją keitė Ryškėnų kultūros centro (Telšių r.) liaudiškos muzikos kapela „Čia ir dabar“ bei Rūdaičių (Kretingos r.) liaudiška kaimo kapela. Vėliau koncertavo „Lietuvaičiai“, grupė iš Vilniaus „Sare Roma“, „Patruliai“. Na, o gegužinėje susirinkusiuosius linksmino grupė „VyNer“.

Autorės nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode