Sprogimas

Sužalojo dviratininkę

Gegužės 8 d., apie 8.04 val. Mažeikiuose, Laisvės g., blaivus vyras, gimęs 1976 m., vairuodamas automobilį „Volvo XC90“, išvažiuodamas iš kiemo, nepraleido dviračiu taku važiavusios moters, gimusios 1936 m., ir ją partrenkė. Mažeikių ligoninės Priėmimo skyriuje nukentėjusiajai diagnozuotas krūtinės paviršutinis sužalojimas bei blauzdikaulio lūžis, ji paguldyta į Traumatologijos skyrių.

Sumušė ir atėmė

Gegužės 3 d., apie 23.30 val., Mažeikiuose, Sodų skg., vyrui (gim. 1977 m.) vedžiojant šunį netoli namų, nepažįstami asmenys trenkė į galvą ir atėmė mobiliojo ryšio telefoną, kurio vertė 800 eurų. Įtariamieji nustatinėjami.

Gegužės 5 d., apie 6.00 val., Mažeikiuose, Pavenčių g., su nepažįstamu vyriškiu įvykus konfliktui, pastarasis kumščiu sudavė smūgį neblaiviam (nustatytas 0,65 promilės girtumas) 18-mečiui vaikinui į veidą, o šiam pargriuvus, sudavė smūgius į įvairias kūno vietas. Nukentėjusiajam Mažeikių ligoninės Priėmimo skyriuje diagnozuotas nosies kaulo lūžimas, rankų sumušimas.

Pavogė dviratį

Laikotarpiu nuo gegužės 2 d. 21.00 val. iki gegužės 3 d. 7.30 val. Mažeikiuose, M. Čiurlionio g., iš bendro naudojimo rūsio patalpos, pavogtas 300 eurų vertės dviratis.

 

Rado narkotikų

Gegužės 4 d., apie 14.00 val., Mažeikiuose, Žemaitijos g., sulaikytas asmuo, gimęs 1993 m., pas kurį rastas folijos paketėlis su baltos spalvos milteliais, galimai narkotine ar psichotropine medžiaga.

 

Už vairo – neblaivus

Gegužės 3 d., apie 10.00 val., Mažeikių r., Dargių k., teisės vairuoti neturintis, neblaivus (nustatytas 2,48 promilės girtumas) vyras, gimęs 1971 m., vairuodamas automobilį „VW Passat“, jo nesuvaldė ir nuvažiavo nuo kelio.

Parengta pagal PK informaciją

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode