Parama dėkojame




Sprogimas

Mažieji šokėjai atskleidė savo talentus

 

Vaida GALDIKĖ

Senamiesčio pagrindinėje mokykloje vyko dešimtasis – jubiliejinis – šokių festivalis Sutrepsėkim“. Festivalyje, puoselėjančiame liaudišką šokį, lietuviškas tradicijas, trepsėjo virš 300 šokėjų, suvažiavusių iš įvairių Lietuvos kampelių.

Dešimtąjį kartą festivalį inicijavo ir organizavo šokių mokytoja Vita Sedalienė. Senamiesčio pagrindinės mokyklos direktorius Virginijus Laureckis prisiminė, kaip prieš dešimt metų V. Sedalienė paprašė jo leidimo organizuoti šokių šventę: „Tuomet ji pasodino mažą daigelį, šiandien mes jau galime džiaugtis gražiais žiedais.“ Į renginį atvyko ir sveikinimo bei padėkos žodį tarė Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Irena Macijauskienė ir Savivaldybės Švietimo skyriaus vyr. specialistė Loreta Rubežienė

„Norėčiau padėkoti mokyklos vadovams, tėveliams, mokiniams, kurie skiria savo laisvalaikį ir supranta, kad liaudiškas šokis yra neatsiejama mūsų gyvenimo dalis, tai mūsų tradicijos, kurias mes perduodame iš kartos į kartą. Visiems gražių šokių, sėkmės, geros nuotaikos ir gražaus bei šilto pavasario“, – linkėjo mero pavaduotoja.

Iš viso į Senamiesčio pagrindinę mokyklą sugužėjo 18 kolektyvų iš Kuršėnų, Skuodo, Pasvalio, Žemaičių Kalvarijos bei Mažeikių. Susirinkę pradinukai bei darželinukai sušoko net 21 šokį.

Autorės nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode