Parama dėkojame




Įvyko tradicinis rankų lenkimo čempionatas

 

Vaida GALDIKĖ

Šeštadienį Mažeikių rajono savivaldybės kultūros centro Pramogų salėje vyko 21-asis rajono rankų lenkimo sporto čempionatas.

Dalyvavo rajono gyventojai

Rankų lenkimo sporto čempionatas kiekvienais metais vyksta panašiu laiku, siekiant paminėti Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną. Sporto klubo „Mažeikių švyturys“ treneris Benjaminas Milis „Būdui žemaičių“ sakė, kad renginys praėjo puikiai. Į čempionatą susirinko apie 30–40 dalyvių iš Mažeikių rajono. „Jei kviestume iš kitų rajonų, jų būtų net apie 200, bet taip susiklostė, kad mes jį rengiame tik savo rajono žmonėms. Labai džiugu, kad į turnyrą sugrįžta netgi gyvenantys užsienyje buvę klubo „Mažeikių švyturys“ sportininkai, parvažiuoja studentai. Taip pat daug tokių, kurie čempionate dalyvauja jau po trejus–penkerius metus iš eilės. Visi liko labai patenkinti ir laukia kitų metų“, – teigė B. Milis.

Tapo nugalėtojais

Dalyviai rungėsi atskirose svorio kategorijose. Merginų svorio kategorijoje iki 60 kg nugalėtoja kaire ir dešine rankomis tapo Neringa Lukaševičiūtė. Svorio kategorijoje virš 60 kg nugalėtoja kaire ir dešine rankomis tapo Indrė Laivytė. Vyrų svorio kategorijoje iki 60 kg Ovidijus Levickas buvo vienintelis dalyvis ir jis be kovos tapo nugalėtoju. Svorio kategorijoje iki 65 kg kaire ranka nugalėjo Žygimantas Buzas, o dešine – Ugnius Liseckas. Antanas Vitkevičius pergalę iškovojo svorio kategorijoje iki 70 kg, o Gintautas Mickevičius – iki 75 kg. Svorio kategorijoje iki 80 kg nugalėjo Aivaras Garalis. Iki 90 kg svorio kategorijoje – Arnoldas Milis. Paskutinėje svorio kategorijoje – virš 90 kg – nugalėtoju tapo Julius Žiurauskas.

Absoliutūs varžybų nugalėtojai – A. Milis ir I. Laivytė. Prizininkai apdovanoti medaliais ir rėmėjų dovanomis. Renginį organizavo Mažeikių rajono savivaldybė kartu su sporto klubu „Mažeikių švyturys“. 

Autorės nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode