Parama dėkojame




Sprogimas

Užpuolė ir sulaužė akinius

 

Kovo 5 d., apie 16.30 val., Mažeikiuose, Žemaitijos g., nepažįstamas vyras sudavė 1999 m. gimusiai merginai į akį bei sulaužė akinius. Padaryta 100 eurų turtinė žala. Įtariamasis ieškomas.

Įsigijo naminės degtinės

Kovo 2 d., apie 11.00 val., Mažeikiuose, Sodų g., 37-erių m. vyras iš 40 m. moters įsigijo 0,5 l neteisėto alkoholio distiliato.

Nei prekės, nei pinigų

Kovo 5 d., apie 12.00 val., 38-erių m. vyras pagal internetiniame tinklapyje rastą skelbimą už norimas pirkti medienos skersavimo stakles į nurodytą pardavėjo sąskaitą pervedė 230 eurų, tačiau prekės negavo, pardavėjas į skambučius nebeatsako.

Apgadino automobilį

Kovo 6 d., apie 20.05 val., Mažeikių r., Kurmaičių k., neblaivus ir teisės vairuoti neturintis 60 m. vyras, vairuodamas automobilį „Honda Accord“ ir važiuodamas atbuline eiga, atsitrenkė į stovintį automobilį „Renault Megane“ bei jį apgadino. Vairuotojui nustatytas 1,63 promilės girtumas.

Įsibrovė į automobilius

Nuo kovo 2 d. 16.30 val. iki kovo 4 d. 14.00 val. Mažeikiuose, Gamyklos g., nesaugomoje automobilių stovėjimo aikštelėje, neaiškiomis aplinkybėmis patekta į užrakintą bendrovei priklausantį automobilį „Renault Trafic“, iš kurio pavogta automagnetolos viršutinė dalis. Padaryta žala nustatinėjama.

Kovo 3 d., apie 15.30 val., pastebėta, kad Mažeikiuose, Geležinkelio g., sugadinus tvoros metalinį segmentą, patekta į įmonės teritoriją bei išdaužti ten stovėjusių vilkikų langų stiklai. Pavogti vairuotojui priklausantys daiktai ir automagnetola. Padaryta žala tikslinama.

Pagal PK informaciją parengė Vaida GALDIKĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode