Parama dėkojame




Sprogimas

Pareigūnai tulpių žiedais pradžiugino moteris

 

Kovo 8-ąją nuo seno puoselėjama graži šventė – Tarptautinė moters diena, kurios užuomazgų galima rasti dar Antikos laikais. Šią dieną ypatingo vyrų dėmesio sulaukiančios moterys sveikintos ir Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų. Telšiuose, Mažeikiuose, Akmenėje ir Kelmėje sutiktoms vairuotojoms dovanotas pareigūnų dėmesys ir sveikinimo žodžiai sukėlė teigiamų emocijų ir dar kartą paneigė stereotipą, jog pareigūnai tik baudžia.

Tradicija Moters dienos proga pasveikinti eismo dalyves gimė 2007-aisiais, kai pirmasis rožės žiedas buvo įteiktas vairuotojai Telšiuose. Šią dieną pareigūnai atlaidesni moterims vairuotojoms ir su tolerancija žvelgia į kai kuriuos pastebėtus nežymius pažeidimus, tačiau, teikdami tulpės žiedus, kiekvienai eismo dalyvei pareigūnai linkėjo ne tik kupinos gerų emocijų Moters dienos, bet ir nepamiršti vairuoti saugiai!

„Maloniai nustebinote, ačiū jums!“, „Kaip malonu iš pareigūno gauti gėlę“, – šypsodamosios moterys dėkojo policijos pareigūnams. Sveikindami visas vairuotojas, pareigūnai linki kelyje būti atsakingoms ir elgtis saugiai!

Telšių apskr. VPK

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode