Sprogimas

Persekiotas vaikinas

Vasario 22 d., apie 16.58 val., Mažeikių r., Pikelių k., 18-os metų vaikinui vairuojant automobilį „Audi A4“, jį persekioti pradėjo nepažįstamų jaunuolių grupė – metė į automobilį lazdą bei išdaužė dešinės pusės galinių durelių lango stiklą. Asmuo nuo jaunuolių pasišalino, žala nustatinėjama.

Susimokėjo padirbtais pinigais?

Policijos komisariate gautas pranešimas, kad vasario 25 d., apie 15.00 val., Mažeikiuose, Žemaitijos–Sodų gatvių sankryžoje, moteris pardavė mobiliojo ryšio telefoną už 350 eurų. Vasario 26 d., apie 12.00 val., nuėjusi į parduotuvę ir norėjusi atsiskaityti už prekes, sužinojo, kad už parduotą telefoną gauti pinigai galimai netikri.

Siūlė kyšį

Vasario 25 d., apie 10.00 val., Mažeikiuose, Naftininkų g., 49-erių metų vyras, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį naudodamasis mobiliojo ryšio telefonu, Telšių apskr. VPK Mažeikių r. PK Reagavimo skyriaus vyriausiajam patruliui siūlė kyšį (siūlė susitarti – pinigų sumos neįvardino).

Sumušė kaimyną

Vasario 23 d., apie 22.12 val., Mažeikiuose, Taikos g., išgertuvių metu kilus konfliktui, neblaivus (nusistatyti girtumą atsisakė) 27-erių metų vyras sumušė taip pat neblaivų 47-erių metų kaimyną, kuriam Mažeikių ligoninėje diagnozuotas galvos sumušimas, lūpos žaizda. Nukentėjusysis paguldytas į Chirurgijos ir otorinolaringologijosskyrių. Jam nustatytas 2,67 promilės girtumas. Įtariamasis sulaikytas.

Įvykdytos vagystės

Vasario 25 d., apie 7.30 val., Mažeikiuose, Žemaitijos g., namuose, mažeikiškė pastebėjo, kad iš piniginės dingo 300 eurų. Įtaria, jog juos galėjo paimti pažįstamas asmuo.

Nuo vasario 22 d. 16.45 val. iki vasario 23 d. 7.45 val. Mažeikiuose, Naftininkų g., iš daugiabučio namo rūsyje esančio sandėliuko pavogti įvairūs statybos įrankiai, priklausantys bendrovei. Padaryta žala tikslinama.

Pagal PK informaciją parengė Vaida GALDIKĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode