Parama dėkojame




Sprogimas

Paminėtas „Mažeikių Varduvos“ jubiliejus

 

25-erius metus skubėjusi, net ir sunkiausiomis sąlygomis sugebėjusi išsilaikyti rinkoje bei garsinanti Mažeikių vardą UAB „Mažeikių Varduva“ vasario  9 d. stabtelėjo, kad iškilmingai paminėtų jubiliejų, pagerbtų darbo veteranus.

Į šventinį renginį susirinkę darbuotojai, svečiai kartu pasidžiaugė nuveiktais darbais ir rezultatais. Simboliška, kad įmonės jubiliejus sutampa su Lietuvos šimtmečio jubiliejumi, būtent ne mažiau klestėti bendrovei linkėdamas Seimo narys Kęstutis Bartkevičius dėkojo buvusiems bendradarbiams ir dabartiniams darbuotojams.

Akcentuodamas, kad „Mažeikių Varduva“ laikosi amžinų vertybių, dalyvauja socialiniame miesto gyvenime, Mažeikių rajono savivaldybės meras Antanas Tenys linkėjo kūrybingo darbo, puikių statybų, o „SodrosMažeikių skyriaus direktorės deleguotos atstovės džiaugėsi, kad įmonėje dirba apie 100 darbuotojų. Beje, UABMažeikių Varduva“ išugdė daug specialistų, sukūrusių savo verslus, čia karjerą pradėjo nemažai įvairių sričių vadovų.

Įmonės generalinė direktorė Gražina Bartkevičienė, geru žodžiu minėdama partnerius, ypač dėkinga savo kolektyvui. Išskirtinio dėmesio sulaukė darbuotojai, išdirbę 25-erius metus – jiems įteikti padėkos raštai.

Gražią sukaktį papuošė koncertas „(Ne) dūžtančios formos“, kurio metu poezijos posmai persipynė su svajingos muzikos garsais, privertusiais ir susimąstyti, ir pašėlti.

Mažeikių Varduva“ –  viena pagrindinių statybos ir apdailos prekių prekybininkų Lietuvoje, užsiima specializuotais statybos darbais, autoserviso Mažeikiuose veikla bei komercinių ir sandėliavimo plotų nuoma Vakarų Lietuvoje.

Gražina VERŠINSKIENĖ

Autorės nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode