Parama dėkojame




Sprogimas

Apžvelgė praėjusiųjų metų veiklos rezultatus

 

Vasario 6 d. Telšių apskrities vyriausiajame policijos komisariate įvyko praėjusiųjų metų veiklos rezultatų ataskaitos pristatymas. Susirinkime dalyvavo Lietuvos policijos generalinio komisaro pavaduotojas Rimantas Bobinas, teisėsaugos institucijų vadovai, Telšių ir Mažeikių rajonų savivaldybių merai, taip pat socialiniai partneriai – specializuotų pagalbos centrų atstovai, policijos bendruomenė.

Telšių apskr. VPK viršininkas Remigijus Rudminas, kalbėdamas apie praėjusius metus, pristatė įvykusią personalo ir finansų padalinių pertvarką, apžvelgė policijos pareigūnų ir darbuotojų skaičiaus pokytį. Jis taip pat pasidžiaugė pradėtais įgyvendinti projektais – sporto paskirties pastato rekonstrukcija, Akmenės rajono policijos komisariato administracinio pastato remontu bei įrengtomis savarankiško apsiginklavimo patalpomis, įgyvendintu „vieno langelio“ principu, įrengiant gyventojų priėmimo patalpas. Kaip akcentavo viršininkas, pernai pakankamai daug dėmesio skirta darbuotojų darbo sąlygoms gerinti bei aprūpinti juos darbo priemonėmis, taip pat įsigyti nauji tarnybiniai automobiliai, motociklai.

Viršininko pavaduotojas Robertas Jagminas, kalbėdamas apie Telšių apskr. VPK veiklos rezultatus, pristatė kriminogeninę situaciją, apžvelgė eismo saugumo situaciją, kalbėjo apie didžiausias įvykdytas operacijas, aiškinant nusikalstamas veikas. Jis taip pat įvardijo pagrindinius rodiklius, žyminčius įvykusios restruktūrizacijos privalumus, gerėjantį policijos reagavimą į įvykius bei operatyviau išaiškinamas nusikalstamas veikas.

R. Bobinas akcentavo, kad praėjusiais metais kilo pareigūnų atlyginimai, gerėjo jų materialinis aprūpinimas darbo priemonėmis, daugiau dėmesio skirta pareigūnų kvalifikacijai ir taktiniam pasirengimui gerinti. Jis taip pat trumpai apžvelgė pagrindines numatytas ateities perspektyvas gerinant veiklos rodiklius.

Apie sąsają su policija kalbėjusios Šiaulių apygardos prokuratūros vyriausiojo prokuroro pavaduotoja Alfreda Sabaliauskienė ir Telšių apylinkės teismo pirmininkė Daiva Maneikienė išsakė galimus darbo organizavimo pastebėjimus, dėkojo už sklandų ir konstruktyvų bendradarbiavimą.

Mažeikių bei Telšių rajonų savivaldybių merai taip pat išreiškė padėką už nuolatinį darbą ir bendrai vykdomas priemones, didinančias gyventojų saugumą.

Pristatymo metu išsakytai opiai visuomenės problemai – smurtui artimoje aplinkoje – pritarė ir dalyvavusios specializuotų pagalbos centrų vadovės, kurios apžvelgė vykstantį bendradarbiavimą ir siektinus rezultatus situacijai gerinti.

R. Rudminas, dėkodamas institucijų vadovams už glaudų ir konstruktyvų bendradarbiavimą, patikino, kad ir ateityje pagrindinė policijos siekiamybė ir tikslas – bendrų pastangų dėka užtikrinti gyventojų saugumą.

Telšių AVPK

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode