Parama dėkojame




Sprogimas

Tarptautinis teatralizuotas koncertas „Čigoniško šėlsmo sūkury“

          .                                             

Tik  2018 m. vasario 1 d. 18.00 val. Mažeikių kultūros  centre  vyks tarptautinis  teatralizuotas koncertas „Čigoniško šėlsmo sūkury“, dalyvaujant gyvo garso orkestrui „Giunter Light Orchestra“ (Vokietija), romų teatrui „Sare Roma“, solistui Ištvanui Kvik bei gitaros virtuozams: Arturui Sabilo (LT) ir Armanui Isojan (Armėnija) ,o  taip pat perkusininkui Viktorui Krasovskiui (Baltarusija).

Šį renginį organizuoja legendinės grupės „HIPERBOLĖ“ įkūrėjas, žinomas prodiuseris Viktoras Prapras, kuris jau dedikavo Mažeikių publikai miuziklus „Čigonų baronas“ ir „Čigonų princesė“, sulaukusiusžiūrovų ovacijų visojeEuropoje.

Šis koncertas – tai dainos, šokio ir muzikos fiesta, kurioje apjungti gražiausi pasauliniai kūriniai, atliekami čigoniškai, rusiškai ir lietuviškai. Atlikėjai atsiveža su savim 30 komplektų koncertinių rūbų, kurie bus keičiami pasirodymo metu, ir 5 tonas dekoracijų, specialiųjų efektų bei garso-šviesos įrangos. Neįprastą reginį scenoje lydės nepaprastai gera nuotaika, nes atlikėjai taip „užveda“ publiką, kad žiūrovai negali ramiai išsėdėti savo vietose ir kartu su atlikėjais „šėlsta“ pasirodymo metu. Tarptautiniuose festivaliuose, įvykusiuose Estijoje, Norvegijoje, Slovakijoje ir Latvijoje, šis teatralizuotas šou sulaukė audringų publikos plojimų ir pelnė daugybę apdovanojimų bei festivalių „Grand-Prix“.                 

Nepraleiskite progos  aplankyti šį nuostabų reginį. Gerą nuotaiką – garantuojame!                                                                                                        

 Informacija ir bilietų platinimas:  www.ticketmarket.lt  ir  Mažeikių kultūros centro kasoje.

18-43

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode